Lifebike Classic + Blå

Artikelnummer: CYLICLG7BLU01

Här är vår storsäljare av förra årets modell, Classic +. En mycket bra cykel som har blivit ännu bättre. Lite styvare i ramen, en uppgraderad växel och en mycket bättre framlampa.

Denna produkten finns inte längre, vänligen se ersättningsprodukt.

Produktbeskrivning

Detaljer Lifebike Classic + Blå

Classic har under flera år varit en av de modeller från Lifebike som har sålt bäst. Det är en damcykel av traditionellt snitt med alla de detaljer som ska finnas på en sådan; Lågt insteg, bekvämt styre, bra belysning och växlar. Givetvis finns det fotbroms på cykeln och den hydrauliska handbromsen är mycket effektiv. Den är utrustad med kedjeskydd som är tillverkat av metall och pedalerna av aluminium gör att man slipper tråkiga plastkomponenter som spricker. Den bakbelysta displayen är inte bara snygg, den är även väldigt informativ. Härifrån kan man enkelt i fem steg reglera hur mycket hjälp motorn ska ge samt se alltifrån hur mycket batteri som finns kvar till hastighet, kör-, snitt- och maxhastighet, och total körsträcka. Oavsett om man ska cykla fram och tillbaka till jobbet, åka på utflykt eller uträtta ärenden så kommer G7 att leverera. Körställningen är bekväm, utrustningen ger trygghet och kvaliteten är påtaglig i varje moment. En Lifebike Classic + som servas regelbundet och får litet regelbunden omvårdnad kommer att skänka in ägare glädje i många år.

Elcykel test

Lifebike CLASSIC + fick 100% från 19 av 21 olika testare som testade elcykeln lifebike classic + via företaget Smartson - vilket säger allt om denna elcykel. Detta med omdömen som prisvärd, stabil och snygg med fina detaljer.Teknisk information

Teknisk information Lifebike Classic + Blå

Årsmodell 2020
Varumärke Lifebike
Färg Blå
Hastighet 25km/h
Hjulstorlek 28''
Ramstorlek 48 cm
Din längd 150-160cm, 160-170cm, 170-180cm
Motortyp Framhjulsmotor
ELcykelmotor 36V 250w
Batteri 36V 13Ah 468Wh - Samsung
Laddningstid 6h
Räckvidd 5-8 mil
Display LCD
Bromstyp Fotbroms, Skivbroms
Broms Hydraulisk fram, fotbroms bak
Däck 700C x 45
Lampa Spanninga Galeo XE
Tillbehör ingår Ramlås
Dämpning Odämpad
Växlar Shimano Nexus 7
Vikt ca 25kg
Växlar antal 7

Manualer

Recensioner

Recensioner Lifebike Classic + Blå

Du recenserar: Lifebike Classic + Blå

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg